Stockholms regeringsbyggnad

Vi monterar byggnadsställningar men det vi levererar är säkerhet

Vi monterar byggnadsställningar men det vi levererar är säkerhet
Ingen byggarbetsplats kan bortse från säkerheten. Allra minst vid arbete ovan mark. Byggnadsställningen är viktig. Både våra montörer som bygger ställningarna och alla som ska jobba där uppe behöver en säker arbetsplats. På Sydställningar är vi lika måna om dina byggjobbare som vi är om våra egna ställningsbyggare. Därför monterar vi praktiska och säkra ställningar i hög kvalitet där alla kan känna sig trygga. Därför är vi den bästa ställningsbyggaren i Sverige. 

Sydställningar är en pålitlig aktör inom flera områden såsom kyrkor och kulturbyggnader, industri, renovering, nybyggen och väderskydd, infrastruktur samt ROT-projekt. Med över 40 års erfarenhet har vi utvecklat en djup kunskap och expertis inom byggnadsställningar. Under de senaste decennierna har vi varit delaktiga i flera av de mest betydande projekten i Sverige. Projekt som är omfattande, tekniskt avancerade eller kräver varsam hand då det handlat om kulturhistoriska värden.

Totalvinnare Årets Bygge 2024

Juryns motivering

”Projektet har på ett imponerande sätt lyckats genomföra den krävande restaureringen av stadens främsta landmärke – domkyrkan – samtidigt som mässor, bröllop och begravningar har kunnat pågå i det närmaste helt ostört. Med ett tidsperspektiv som närmar sig oändligheten, en imponerande innovationskraft och enormt hög teknisk skicklighet visar man en väg in i framtiden för hela branschen. Totalvinnare av Årets Bygge 2024 är Lunds domkyrkas torntak.”

Läs mer om projektet 

Byggnadsställningar över hela Uddevalla

Ny depå och kontor i Uddevalla

Nu etablerar vi oss i Trestadsområdet, ett strategiskt viktigt område med innovativa företag och expansiv industri.

Läs mer här

Kollagebild med kontorsprylar

Vi vill göra det enkelt för dig som kund

När du beställer en ställning från Sydställningar medföljer all dokumentation som Arbetsmiljöverket önskar digitalt. En länk - Full kontroll. Här krävs inga användarnamn eller lösenord. Fritt att dela. Det kan inte bli enklare än så. Vi kallar tjänsten för Ställningsportalen.

Läs mer här