Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg – se upp!

Nu etablerar vi oss i Trestadsområdet, ett strategiskt viktigt område med innovativa företag och expansiv industri. Sydställningar levererar en säker arbetsplats oavsett vilket område ni är verksamma inom. Med nyetablerat kontor och depå täcker vi nu in stora delar av västkusten.

Tomas Engberg / Verksamhetsutvecklare om Sydställningars etablering i Uddevalla

Varför valde ni att etablera er i Uddevalla?
Uddevalla är ett utmärkt val för oss på Sydställningar. Området är i tillväxt och geografiskt sett är det strategiskt positionerat. Det är ett naturligt steg för vår expansion. Dessutom finns det bra företag och verksamheter här. Vi kommer täcka ett brett område, förutom Trestad-området (Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla) når vi hela Västkusten upp till norska gränsen. Inåt landet når vi städer som Skara, Mariestad och Borås i söder.

Vad kan ni erbjuda era kunder i Uddevalla och omgivande områden?
Vi kan erbjuda all form av ställningsbyggen. Oavsett om det är små eller stora projekt är det inget problem för oss. Som en del av Sydställningar, ett av Sveriges största ställningsföretag, kan vi också ta oss an mycket omfattande projekt inom industri och infrastruktur.

Har ni material på plats i Uddevalla?
Ja, vi har en depå i Uddevalla, vilket gör det enkelt för oss att betjäna vårt upptagningsområde.

Vad är din personliga anknytning till Uddevalla?
Jag är uppvuxen i Uddevalla och har en mycket god lokalkännedom både i Uddevalla och i hela vårt område.

Vad är din egen bakgrund inom ställningsområdet?
Min bakgrund är helt inom ställningsbranschen. Genom åren har jag haft en rad positioner. Ställningsmontör, arbetsledare, projektledare och projektchef. Så jag kan området ;-)

Varför bör företag och kunder välja Sydställningar?
Sydställningar sätter säkerheten i främsta rummet, både för våra montörer och användare av ställningarna. Vi brukar säga att “Vi monterar byggnadsställningar, men det vi levererar är säkerhet”, och det är något som är av högsta vikt för oss. Dessutom har vi över 40 års erfarenhet som företag och har varit involverade i de flesta stora byggprojekt i landet.

Letar ni efter ny personal i Uddevalla?
Ja, vi är definitivt på jakt efter ställningsbyggare med yrkesbevis. Alla intresserade är varmt välkomna att skicka in en ansökan.

När har ni börjat verksamheten i Uddevalla?
Vi är redan igång. Vi startade redan den 1:e oktober, och verksamheten rullar på.

Har ni redan pågående projekt i området?
Absolut, vi har flera projekt på gång, till exempel Trubaduren i Uddevalla, GKN Aerospace i Trollhättan, Fridaskolan i Trollhättan, Kriminalvårdsanstalten i Vänersborg och Anstalten i Mariestad.

Tomas Engberg
Sydställningar Lastbil Uddevalla
Sydställningars chaufför lastar av material till projektet ute i Hovhult, Uddevalla.
Sydställningar Uddevalla projekt i Hovhult
Pågående fasad- och takrenoveringar i Hovhult.