Ställningsbyggare med Yrkesbevis

Sydställningar söker nu Ställningsbyggare till byggarbetsplatser i Borås och Göteborg med omnejd. Som Ställningsbyggare på Sydställningar får du arbeta i schyssta arbetslag med bra säkerhetstänk, och som är serviceinriktade och ansvarsfulla.

Arbetsuppgifter

Som Ställningsbyggare på Heab Sydställningar AB monterar och demonterar du de byggnadsställningar som behövs på företagets byggarbetsplatser. Varje byggnadsställning är anpassad, och vi monterar därför såväl bostads- och industribyggen som renoveringar.

Vi monterar praktiska och säkra byggställningar i hög kvalitet, men det vi levererar är säkerhet. Både du som Ställningsbyggare och alla andra på våra arbetsplatser ska ha en säker arbetsplats. Så för oss hör säkerhet, kreativitet och noggrannhet intimt ihop, och vi uppskattar därför om du har ett bra säkerhetstänk, en god skaparförmåga och är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete.

 

Kvalifikationer

Yrkesbevis Ställningsbyggare

 

Vi erbjuder

  • Tillsvidareanställning (efter provanställning i 6 månader)
  • Heltid/Schemalagd arbetstid
  • Timlön

Kontaktperson

Om du har frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Bjarne Ögärd på telefon: 0703-26 07 08 eller via mail: bjarne.ogard@heab.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Klicka var som för att stänga

Från lärling till chef på Sydställningar

Hannes Johnsson berättar om sin tid på Sydställningar. Hur han började som lärling, fick sitt yrkesbevis som ställningsbyggare, tog steget till att bli förstemontör och sedan gick vidare till att bli projektchef – på bara fem år.

Från lagret till kontoret på Sydställningar

Ellen Larsen berättar om sin tid på Sydställningar. Hon började med att sommarjobba på lagret i Sölvesborg och arbetar idag på kontoret.