Ställningsbyggare Lärling

Sydställningar söker Ställningsbyggare till byggarbetsplatser i Jönköping med omnejd. Som lärling-ställningsbyggare på Sydställningar får du möjligheten att arbeta och samtidigt utbilda dig till fullutbildad Ställningsbyggare i schyssta arbetslag med bra säkerhetstänk, och som är serviceinriktade och ansvarsfulla.

Arbetsuppgifter

Som Ställningsbyggare monterar och demonterar du de byggnadsställningar som behövs på en byggarbetsplats. Byggnadsställningar är ett viktigt hjälpmedel för olika yrkesgrupper som ska arbeta på byggen. Sydställningars kunder är därför ofta byggföretag, industrier och fastighetsägare

Att montera byggnadsställningar är ofta ett utomhusarbete som sker på höga höjder och där man bär och lyfter mycket för hand. Det underlättar därför för Ställningsbyggare att vara orädd för höga höjder och ha en god fysik.

 

Vi erbjuder

  • Fullständig Lärlingsutbildning om Yrkesbevis saknas
  • Tillsvidareanställning (efter provanställning i 6 månader)
  • Heltid/Schemalagd arbetstid
  • Timlön

Kontaktperson

Om du har frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Mikael Sjöö på telefon 0706-18 87 94 eller Emma Svensson på telefon: 0456-421 51, alternativt via mail: kontor@sydstallningar.se).

Varmt välkommen med din ansökan!

Klicka var som för att stänga

Från lärling till chef på Sydställningar

Hannes Johnsson berättar om sin tid på Sydställningar. Hur han började som lärling, fick sitt yrkesbevis som ställningsbyggare, tog steget till att bli förstemontör och sedan gick vidare till att bli projektchef – på bara fem år.

Från lagret till kontoret på Sydställningar

Ellen Larsen berättar om sin tid på Sydställningar. Hon började med att sommarjobba på lagret i Sölvesborg och arbetar idag på kontoret.