Lastbilschaufför

Sydställningar söker nu en lastbilschaufför för transporter av ställningsmaterial till företagets byggarbetsplatser. Som lastbilschaufför på Sydställningar får du möjligheten att arbeta nära schyssta lastbilskollegor och ställningsbyggare med bra säkerhetstänk, och som är serviceinriktade och ansvarsfulla.

 

Arbetsuppgifter

Som lastbilschaufför på Sydställningar transporterar du de byggnadsställningar som behövs på byggarbetsplatser. Stora delar av arbetet utförs därmed i lastbil, förutom vid lastning och lossning på företagets lager eller byggarbetsplatser då även arbetsuppgifter med fordonsmonterad kran tillkommer.

Du kör samma lastbil varje dag, men däremot varierar transporterna dagligen. Utgångspunkten för tjänsten är Sölvesborg, och du arbetar normalt dagtid på vardagar. Sydställningar förutsätter att du är van vid att ta hand om din lastbil på bästa sätt, och ser det som en självklarhet att du är ett föredöme i trafiken.

För att passa in i rollen som lastbilschaufför på Sydställningar är du kundorienterad och serviceinriktad med ett bra säkerhetstänk. Som person är du ansvarstagande och gillar att bidra till en bra stämning på arbetet. Du är flexibel men har samtidigt förmågan att vara punktlig och arbeta strukturerat.

Kvalifikationer

Jobbet förutsätter att du har körkort för tung lastbil med släp, CE-behörighet och YKB, samt att du ska kunna säkra last.

Utbildningsbevis för Fordonsmonterad Kran över 18 tonmeter och erfarenhet av Byggställnings-transporter är meriterande

Sydställningar erbjuder

  • Nya Lastbilen Volvo FH 540 med Fordonsmonterad Kran (Palfinger 26002) och med den mesta utrustning man kan tänka sig.
  • Tillsvidareanställning (efter provanställning i 6 månader)
  • Heltid/Dagtid
  • Timlön

Ansökan 

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Kontaktperson

Om du har frågor om tjänsten, är du alltid välkommen att kontakta Magnus Högstedt, Montagechef eller Emma Svensson, HR på telefon: 0456-421 50, alternativt via mail: kontor@sydstallningar.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Klicka var som för att stänga

Från lärling till chef på Sydställningar

Hannes Johnsson berättar om sin tid på Sydställningar. Hur han började som lärling, fick sitt yrkesbevis som ställningsbyggare, tog steget till att bli förstemontör och sedan gick vidare till att bli projektchef – på bara fem år.

Från lagret till kontoret på Sydställningar

Ellen Larsen berättar om sin tid på Sydställningar. Hon började med att sommarjobba på lagret i Sölvesborg och arbetar idag på kontoret.